Dugulás elhárítás

Igen kellemetlen és talán az egyik legrosszabb

ami valaha elképzelhető az otthonunkban ez pedig nem más mint a dugulás és a vele járó egyéb szennyvízelöntés. Maga a pillanat is igen negatív, míg a dugulást át kell élni, azonban az utána lévő napoknak, éjszakáknak, esetleg heteknek még nagyobb jelentősége lehet! Gondolják csak végig, ki kell adni a sok pénzt a dugulás elhárításra, majd át kell élni, míg a szakemberek elvégzik a tisztítást, utána gondoskodni kell a takarításról, fertőtlenítésről.. és jöhetnek a nyugtalan pillanatok, hogy mikor fog minden újra és újra ismétlődni? Ellenségeinknek sem kívánjuk a fenti eseményeket, azonban ha mégis megtörténik, az ember ott jár el a legjobban, amikor cégünk által nyújtott szolgáltatásokat kéri igénybe venni!

Három fajta dugulás elhárítást ismerünk és alkalmazunk:

  • A legegyszerűbb és legkönnyebb módszer a magas nyomású vízzel történő dugulás elhárítás
  • Cégünk woma típusú gépekkel dolgozik. A folyamat során magas nyomású vízsugarat juttatnak a kollégák a csatornába. Alkalmazása történhet lakáson belül vagy kívül is.
  • Spirálos dugulás elhárítás: Előnye, hogy sokkal biztonságosabb és hatékonyabb, mint a korábban említett magasnyomású módszer alkalmazása. Az itteni eljárás során egy erős szerkezetű acél spirált mozgat a gép szerkezete, melynek ki és be mozgatásával tökéletesen tudjuk biztosítani a tisztítást.
  • Harmadik módszerünk csak a legvégső, ezt szeretnék a kollégák is legutoljára alkalmazni, hiszen rengetek plusz anyagi erőforrást és újjáépítést jelent: maga az eldugult cső lebontása és cseréje. Természetesen kollégák ezt a módszert csak akkor javasolják, ha az előző két típusú dugulás elhárítás nem volt hatékony és megfelelő. Ekkor jobb inkább „tiszta lappal indulni” és mindent kicserélni, javítani.

  • Térjen be hozzánk bátran, hogy megrendelje cégünk által nyújtott dugulás elhárítási szolgáltatásokat.

    Közel 20 éves szakmai tapasztalat!