Csapadékvíz csatornatisztítás WOMA Kombi

Csapadékvíz csatornatisztítás WOMA Kombi

Nincs is annál borzasztóbb mikor eldugul a csapadékvíz csatornánk. A dugulást sok dolog előidézheti, és mielőtt nekifognánk, hogy elhárítsuk a problémát házilag gondoljuk végig mibe vágjuk fejszénket. Általában csak akkor vesszük észre a bajt amikor már azonnali beavatkozás kell. Az első probléma, hogy ilyenkor a dugulás helyét sem könnyű pontosan megállapítani. Szaktudás és kellő felszerelés nélkül meg szinte esélytelen érdemben cselekedni. Miután mérlegeltünk, és megbeszéltük magunkkal, hogy ide szakember kell akkor telefonáljunk és hívjuk a Combos Településtisztasági Bt-t!

A csapadékvíz csatornatisztítás WOMA Kombi géppel történik.

Miért is különleges ez a készülék? A woma kombi 2 fő fontos tulajdonsága a szívás és a magasnyomású vízsugár. Ez a többfunkciós gép nem csak egyszerűen nagy nyomással dolgozik, de speciális irányított feje szinte szétrobbantja a szennyeződést és a keltett vízáramlatnak köszönhetően nagyon hatékony. WOMA Kombi géphez viszont speciális gépjárműre is szükség van, mely elegendő vizet tud biztosítani a munkához. A nagy víznyomás miatt hatalmas vízmennyiséget emészt fel egy tízperces munka is.

Csapadékvíz csatornatisztítást WOMA Kombi géppel csak szakember végezhet. A magas nyomás miatt nagyon kell kontrollálni a fejet, hogy az az erejét valóban ott tudja kifejteni ahol kell. Nem megfelelően kezelve könnyen személyi sérülésekhez vezethet a munka, vagy kevésbé hatékony. Csapadékvíz csatornatisztítás WOMA Kombi géppel a leghatékonyabb tapasztalataink alapján. Igaz, hogy nagy vízmennyiséget emészt fel egy tisztítási művelet, de az eredmény, és a megrendelő elégedettsége mindenért kárpótol. Kollégáink rendszeres tréningen és oktatáson vesznek részt, hogy a csapadékvíz csatornatisztítás WOMA Kombi géppel a leghatékonyabban tudják végezni. WOMA Kombi géppel kevesen rendelkeznek, de azt biztosan állítjuk, hogy ha szakképzett ember kezében van akkor az egyik leghatékonyabb berendezés, ha tisztításról van szó.

Amennyiben csapadékvíz csatornatisztításról van szó keressen bennünket, és mi gyorsan, hatékonyan megoldjuk a problémát!