Szennyvízcsatorna tisztítás WOMA Kombi

Szennyvízcsatorna tisztítás WOMA Kombi

A vízelvezető rendszerek, az ereszcsatornák, a vízelvezető árkok alapvető felszerelései az otthonunknak, épületeknek és közterületeknek egyaránt. Ezek tisztítása kiemelten fontos feladat a zavartalan működés érdekében.

Az időjárás változásoknak köszönhetően, Magyarországon is kialakulnak monszuneszerű esőzések, melyek következtében a csapadék elvezetésére szolgáló csatornák, árkok károsodhatnak, eldugulhatnak a falevelek, a letört ágak, és egyéb szemétnek köszönhetően. De a benőtt növényi gyökerek is dugulást okozhatnak a szennyvízcsatorna rendszerben. Ezért elengedhetetlen a rendszeres tisztítása. Cégünk szakképzett, összeszokott csapatának köszönhetően megbirkózik még a legnehezebb, legmakacsabb dugulással is.

Szennyvízcsatorna tisztítás WOMA Kombi gépekkel

A csatornatisztítás egy teljesen más módszer, mint a gépi spirállal történő. Ezt a speciális módszert épületeken kívül több helyen is alkalmazhatjuk, persze fontos, hogy mindig szakképzett duguláselhárító szakemberek végezzék ezt a feladatot. A kellő tapasztalat hiányában, ugyanis elég nagy károkat tud okozni. A szennyvízcsatorna tisztítás WOMA kombi gépekkel végezzük.

A szennyvízcsatorna tisztítás WOMA kombi gépek működésének alapja egy magasnyomású speciális eszköz mely elnevezése WOMA. Egy motor által hajtott szivattyú segítségével, akár több száz méter hosszúságú magas nyomású tömlőn keresztül forgó fej segítségével tisztítja a szennyvizet. Rendkívül hatékony családi házak, lakóparkok és kisebb ipari létesítmények tisztítására is.

A nagyobb ipari szennyvízcsatornák tiszításását, egy kocsi diesel motorja, akár több száz lóerővel is képes olyan hatalmas csatornaszivattyúkat is meghajtani, amellyel akár több méter átmérőjű vezetéket is képes kipucolni.

Csatornatisztítás menete

A kocsi működése közben a beépített tartájból, a tömlőn érkező vizet egy nagynyomású szivattyú, és egy speciális fej segítségével nyomja hátrafelé a szennyvizet. A nyomás ereje persze változtatható a károk elkerülése érdekében.

A keletkezett erő halad erőre a tömlő dugulásáig, közben a vezetékeket egy alaposan kipucolja. A felgyülemlett hordalék az aknában gyűlik össze, amit kézzel eltávolítunk a csatornából. Gondoskodunk az alapos és tiszta munkáról. Nem hagyunk szennyeződést, ami később újabb problémához, duguláshoz vezethet.

Miben rejlik a WOMA kombi szennyvízcsatorna tisztító gép titka?

A WOMA csatornatisztító gép titkát sokan keresik, holott semmi titok nincs benne. Szennyvízcsatorna tisztító gép lényege, az, hogy magas nyomáson képes olyan erőt juttatni a lefolyó rendszerbe, ami nem károsítja a lefolyót. Elég lökést ad a dugulás és egyéb lerakódásoknak ahhoz, hogy feloldódjanak, illetve távozzanak. A WOMA szennyvízcsatorna tisztító kombi gép használata rendkívül egyszerű, persze mint minden más, ez is szakrétő kezeket igényel azért, hogy elkerüljük a nagyobb károkat. Szakembereink a WOMA szennyvízcsatorna tisztító kombi gép tömlőjét a csatornába csúsztatják, egészen addig, amíg el nem éri a dugulás pontját. A tömlő végén lévő fúvókák képesek vezetni a vízsugarakat és irányítani, ezáltal a megfelelő helyre juttatni. Tapasztalt dugulás elhárítók révén, azt valljuk, hogy a hagyományosabb berendezések csődöt mondanak, mivel az eltömődés olyan anyagok okozzák, mint például a sóder, homok, iszap vagy bármilyen építőanyag, itt csak is kizárólag a WOMA szennyvízcsatorna tisztító gépjei nyújthatnak segítséget. Fontos kiemelni, hogy a berendezés elsősorban kültéri dugulások és különféle lerakódások eltávolítására alkalmas.

Ha hozzánk fordul, biztos lehet abban, hogy rövid idő alatt megoldjuk a felmerülő problémákat. Árajánlatot csak abban az esetben tudunk Önnek készíteni, amennyiben pontos képet kapunk. Nem kell aggódnia, hiszen mindig arra törekszünk, hogy elkerüljük a felesleges munkákat. Igyekszünk a ránk bízott munkát mindig gyorsan és alaposan elvégezni. Keressen minket bizalommal. Garantáltan meg lesz velünk elégedve!

Szennyvízcsatorna tisztítás WOMA Kombi csatornatisztító géppel. A szennyvízcsatorna tisztításának új korszaka.

Mi is az a Woma kombi, és miben különbözik az általános csatornatisztítóktól?

A WOMA Kombi ereje a magas víznyomásban, és a speciális kialakítású woma fejben van. Egy átlagos csatornatisztító sem tud olyan nyomással dolgozni mint egy WOMA kombi. A magas nyomásnak viszont ára van. A nagy nyomásnak köszönhetően rengeteg vizet használ el egy tisztítás alatt. Éppen ezért csak olyan autón használható ahol elég nagy a víztartály ami ezt ki tudja szolgálni. A WOMA csatornatisztító fúvóka is speciális.

Különleges kialakítása irányt ad a vízsugárnak, mellyel olyan örvényt kelt, hogy a szennyeződés a fellazítás után gyorsan tud távozni az útjából és ezáltal sokkal hatékonyabb a működése mint egy általános fejnek.

A WOMA Kombi másik fontos tulajdonsága, hogy szívni is tud.

Ezért a több funkciónak köszönhetően nagy hatékonysággal tud dolgozni, és nincs is szükség másik készülékre.

Nem kell a helyszínen az időt azzal tölteni, hogy különböző készülékek együttes használatával érjünk el eredményt. Szennyvízcsatorna tisztítás WOMA Kombi rendszerrel a leghatékonyabb és a leggyorsabb tapasztalataink alapján.

Szennyvízcsatorna tisztítás WOMA kombi rendszerrel sokkal hatékonyabb, és gyorsabb mint régebbi, hagyományos rendszerrel. A magas nyomás  miatt azonban használata különös odafigyelést igényel. Minden esetben csak képzett szakember használja, és még ebben az esetben is nagyon körültekintőnek kell lenni.

Mi a szennyvízcsatorna tisztítás WOMA Kombi gép esetén nagy odafigyeléssel végezzük!