Csatornatisztítás

Miért szükséges csatornát tisztítani? És mi is az a csatornatisztítás?

Egy teljesen egyedi és különleges dugulás elhárítási módszerről beszélünk, amikor a csatornatisztítást alkalmazzuk. A módszer maga teljesen különbözik a gépi spirállal történő tisztítástól.
Cégünk által alkalmazott csatornatisztítást általában épületen kívüli szakaszon, területeken alkalmazzuk. Azonban épületen kívüli tisztító nyíláson keresztül alkalmazhatjuk az épület irányába is, tehát alkalmas belső területek tisztítására is az általunk nyújtott takarítás. Plusz szolgáltatásként a gépek működtetésével egyes tisztítónyíláson keresztül van lehetőség az épületen belül is alkalmazni cégünk által megrendelt szolgáltatást, csatornatisztítást.

Miért a mi vállalkozásunk biztosítja a legjobb csatornatisztítást?

 • Megfelelő, magas tapasztalattal rendelkező duguláselhárító szakember végezik a csatornatisztítást.
 • Kinti, benti területekre is azonnali tisztítósegítséget tudunk nyújtani!
 • Nagyobb telephelyeken, üzemeken és közüzemeken vállalunk csatornatisztítást!
 • Elkerüljük az egyéb anyagi károkat 100%-ban, melyre garanciát is vállalunk! Előfordulhat, hogy a csatornatisztás során alkalmazott magas nyomás miatt anyagi károkat, pusztulásokat is lehet okozni az adott területen, belső lakásban. Természetesen munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy ez az eset, baleset semmiképpen se fordulhasson elő!
 • A nyomás ereje természetesen függ a vezeték állapotának és telítettségének felmérése után. Az alapos és körültekintő munkának az eredménye, hogy károkozás nélkül tudunk tökéletes munkát végezni a fokozatmentes szabályozás alkalmazásával.
 • Woma típusú professzionális csatornatisztító eszközök használata.
 • Hosszú időtávra szóló csatornatisztítás, munkáinkra garanciát vállalunk!
 • Közel 20 éves szakmai tapasztalat!

  Csatornatisztítás menete

  A csatornatisztítás teljesen más munka mint mikor egy vízszerelőt kihívunk, hogy orvosolja a dugulást otthonunkban. A vízszerelő egy kis motoros csőgörény néven ismert eszközzel tisztít. Ez a megoldás fizikailag pucolja ki a csőrendszert. Hasonló az elve mint egy üvegmosónak. Ezt lakóingatlanon belül lehet csak használni nagy eredményességgel. A csatornatisztítás teljesen másképp működik.

  Hol alkalmazzák a csatornatisztítást?

  Csatornatisztítás többnyire lakóingatlanon kívül a tisztítónyíláson át végezhető. A dugulás megállapítása után lehet a tisztítási irányát meghatározni. Az lehet  a csatorna, vagy a lakóingatlanba befelé vezető csőhálózat. Azért írtuk, hogy többnyire külső nyíláson át történik, mert vannak kivételes esetek amikor lakóingatlanon belülről közelítik meg a dugulást. Ebben az esetben nagyon körültekintőnek kell lenni, mert a csatornatisztítás egy magas nyomású géppel történik. A magas nyomás miatt, ha nem megfelelő szaktudású ember végzi akkor nagy anyagi károkat is okozhat. Amennyiben csak ez a módszer járható akkor győződjön meg róla, hogy aki végzi a munkát rendelkezik e megfelelő tapasztalattal, mert ha nem akkor a baj nagyobb lehet a dugulásnál. A csatornatisztítás közel sem olyan egyszerű feladat mint az elsőre látszik.

  Nagyon fontos a jó felmérés, hogy a kialakult problémát megfelelően tudjuk kezelni. Kollégáink rendszeres képzéseknek, és rutinjuknak köszönhetően gyorsan és precízen elhárítják a problémát. Csatornatisztítás során mindig ügyelünk a megrendelőink igényeire és a tiszta munkakörnyezetre. Csatornatisztító gépeinket rendszeresen karban tartjuk, hogy azok a legjobb teljesítményt tudják hozni a nehéz helyzetekben. Csatornatisztítás előtt a felmérés nagyon fontos. Az elöregedett csőhálózatok és az esetlegesen, nem szakszerűen leágaztatott csövek akár meg is károsodhatnak, ha nem szakember végzi a feladatot. Sajnos gyakran találkozunk egyéni megoldásokkal amiket, ha nem veszünk észre akkor nagy kárt is okozhatnánk. Igaz, hogy nem keletkezik fizikai érintkezés, csak csekély mértékben, de a magas nyomásnak köszönhetően, ha nem kezeli szakember a berendezést lehet kárt okozni. Mi azt mondjuk, hogy alapos előkészület nélkül nem lehet szakszerűen csatornatisztítást végezni. Számunkra fontos, hogy csatornatisztítás során óvjuk a munkaterületet, és elégedett legyen munkánkkal, hozzáállásunkkal.

  Csatornatisztítás felmérésénél minden esetben igyekszünk kedvező, reális árat adni ügyfeleinknek! Keressen minket és garantáltan nem fog csalódni szakértelmünkben, hozzáállásunkban és árainkban