Víztározó tisztítás

A víztorony tisztítás mellett a másik igen komoly szakmai hozzáértést igényli

ha megrendelőnk víztározó tisztítást kér. Víztározó tisztítás során érdemes a felügyelőknek és a hozzátartozóknak az alábbi pontokat figyelembe venni és ennek mentén gondoskodni a rendszeres víztározó tisztítási kérésekről:
Érdemes a víztározókat 6 havonta ellenőrizni, és legalább évente felülvizsgálni. Ennek függvényében természetesen évente ajánlott a víztározók tisztítása is.
A mi cégünk által kért megrendelési munkákra garanciát is vállalunk, tehát az esetlegesen felmerült probléma esetén nem kell új megrendelést elrendelni, ezáltal plusz költségeket generálni, díjmentesen javítjuk a felmerült hibákat. Hozzáértő professzionális munkatársakkal, gépekkel, céggel kell végeztetni a víztározó tisztítást. Természetesen cégünk ebben a tevékenységben is jelentősen kiemelt szerepet kapott, hogy megfelelően, precízen lássa el a tisztítási feladatokat.
Professzionális munkatársakkal dolgozunk, akiknek több éves, sőt évtizedes, szakmai tapasztalata mutatja a tökéletes munkavégzést is egyben. Gépeink a tökéletes Woma gépek, melyek biztosítják a 100%-os víztározó tisztítást. Cégünk lassan 20 éves szakmai tapasztalattal fog rendelkezni, ez az időtáv úgy gondoljuk, maximálisan mutatja a siker zálogát is.
Teljes igazolást tudunk kiállítani az elvégzett munkáról, mellyel az önkormányzatok vagy magánszemélyek, vállalatok az állam fele is tudják igazolni az elvégzett munka tényét.
Az ország bármely pontján tudjuk vállalni a víztározó tisztítási munkákat, mely sok cégnek még a mai napig gondot okoz, hiszen a különböző területekre külön „szakosodni kell”.
Ha esetleg tűzvédelmi víztározókról beszélünk, és azok karbantartására fókuszálunk, ott még külön kormányzati törvényeket is figyelembe kell venni a tulajdonosnak, melyben kollégáink szintén segítenek.

Közel 20 éves szakmai tapasztalat!