Víztorony tisztítás

Azon kevesen cégek közé tartozunk

akik csatornatisztítás, dugulás elhárítás vagy például szennyvíz tisztítás, és minden más egyéb általános szerviz ellátás mellett víztorony tisztítással is rendelkeznek! Cégünk 1996-ban alakult, így azóta az általános eljárásoktól kezdve a fent említett bonyolultabb, sokkal nagyobb tapasztalatot és tudást igénylő munkafolyamatokat is rövid időn belül, precízen, pontosan feldolgozzuk. Kezdetben cégünk csak a kisebb munkákra specializálódott, azonban rövid időben belül kollégáinkkal realizáltuk, hogy a pont az ilyen nagyobb termetű, hosszabb munkát igénylő folyamatok vállalására is megrendelést kell biztosítanunk. Ettől fogva víztorony tisztítással kapcsolatban is munkatársaink megrendelőink rendelkezésére állnak! Magának a víztorony tisztításnak nem csak a víztornyot körbe vevő terület miatt van fontossága, gondolunk itt a növényekre például, hanem az ott élő lakosságnak is!
Egy egy már jelentősen szennyezett víztorony komoly egészségügyi problémákat is tud okozni a társadalom számára. Éppen ezért fontos, hogy minél hamarabb gondoskodjunk az Ön által vagy vállalata által tulajdonban lévő víztorony karbantartásáról!

Miért ajánljuk, hogy Ön vagy cége a mi általunk nyújtott víztorony tisztítás szolgáltatást válassza?

  • Magán személynek, szervezeteknek vagy önkormányzatnak is vállaljuk a víztorony tisztítását.
  • Kevés vállat lát el ilyen feladat, a mi cégünk azonban biztosítja, hogy professzionális, megbízható, precízen dolgozó munkatársak végzik el a kért víztorony tisztítást.
  • Megbízható Woma gépeket használunk, márkája egyértelműen jelzi a tökéletes munkavégzést is
  • Országosan vállaljuk a szerviz ellátást.
  • Áraink egyedileg kerülnek kiszabásra, mindig körültekintően mérlegeljük az adott kedvezményeket. Az ár-érték aránya elsődleges szempont.
  • Garanciát vállalunk az elvégzett víztorony tisztításra, ezáltal biztosítsuk, hogy elégedett ügyfelekkel rendelkezzünk hosszabb ideig, mint más vállalatok.
  • Közel 20 éves szakmai tapasztalat!