WOMA kombi csatorna tisztító

Szennyvízcsatorna tisztítás WOMA Kombi

A lakáson belül kialakult dugulás borzasztó bosszantó tud lenni. De nem csak a bel- hanem a kültéri dugulás is ugyan olyan létező probléma, amit gyorsan kell kezelni. A csatorna elvezető rendszerek hibátlan működése az őszi, és a téli időszakban nagyon fontos. Ezért erdemes időben felmérni a csövek állapotát és a végére járni a rendellenességeknek. Továbbá figyelni kell arra, hogy folyamatosan ellenőrizzük és taszítsuk a rácsokat. Ha kell hívjunk segítséget! Hívjon szakembert! Hívjon minket! Magas nyomású Woma kombi csatorna tisztítással a dugulás elhárítható.

Cégünk vállalja önkormányzatok szennyvíz, – és csapadékcsatorna hálózatainak tisztítását professzionális berendezésekkel. Amennyiben megrendelőink kérik, helyszíni felmérést is végzünk. A felmérés során szemügyre vesszük a csővezetékek állapotát, a szennyezettség fokát és átmérőjét. Ennek ismeretében készítünk árajánlatot.

A költségek magukban foglalják a csatornába benőtt hajszál gyökérzet eltávolítását, melyet speciális tisztítófejjel végzünk el. Vállaljuk továbbá lapos tetők csapadékvíz elvezetőjének tisztítását, nyílt árkok és átereszek tisztítását speciális Woma kombi csatorna tisztító berendezésekkel.

Mielőtt belefognánk a csatorna tisztításba

A csatornákat mesterségesen létesítették szennyvíz, a belvíz és az üzemi víz elvezetésének céljából. Azért fontos számunkra az tisztítása, mert a csatornázás fontos része a gazdálkodásnak. A felszín feletti és alatti vizeket is tisztán kell tartani, főleg, ha ivóvíz ellátásról van szó. A legjobb megoldás, ha a vízellátást és a szennyvízcsatornázást egyesített rendszerrel végezzük. Ez a főgyűjtőcsatornába folyik le. Régen szabadon engedték a nyílt vízbe, ma már viszont hozzá értő szakemberek végzik ezt a munkát.

Mi a szerepe a Woma kombi csatorna tisztítónak?

Sokaknak okoz időről-időre bosszúságot, ám nem tudják elképzelni, hogy hogyan működik a csatornatisztítása. A Woma kombi csatorna tisztító segítséget nyújt a duguláselhárítás területén. Ennek két fajtája létezik. Az egyik csupán pár órán át működik, ideiglenesen elháríthatjuk vele a problémát. A víznyomás nem túl erőteljes, mert a motor csak egy fázisú. Ha valaki igazán jó segítéséget szeretne, akkor célszerű benzines vagy diesel Woma kombi csatornatisztítót alkalmazni. Ezeknek a nyomása már kielégítő, és megbirkózik bármilyen akadállyal.

Cégünk szakemberei gyorsan és szakszerűen hárítják el a dugulást, hogy ügyfeleinket a lehető legkevesebb kellemetlenség érje. Segítünk orvosolni a dugulás okozta problémákat, forduljon hozzánk bizalommal.

WOMA kombi csatorna tisztító a megoldás kulcsa

Ezt a speciális csatorna tisztító módszert elsősorban akkor, kell alkalmazni, ha kifejezetten erőteljes a dugulás. Minél rosszabb a helyzet annál nagyobb a valószínűsége, hogy Woma kombi csatorna tisztító kerül előtérbe, hiszen a nagy teljesítménynek és a direkt erre a célra kifejlesztett konstrukciónak köszönhetően effektív segítséget nyújt. Fontos az alapos tisztítás, így elkerülve az újabb dugulást. A makacs lerakódáshoz ideális lehetőség a Woma csatorna tisztító. Ne várjunk az utolsó pillanatig. A dugulásnak nincs meg az ideális ideje. A lefolyó eldugulásának eredménye az, hogy hátráltatja a munkát, megáll az élet, és nem lehet haladni a feladatokkal, ez pedig különösen nagy problémát okozhat a vendéglátásban.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha csatorna tisztításra van szüksége! A legmodernebb technológia áll a rendelkezésünkre. Mindig a leghatékonyabb gépeket használjuk, azért, hogy minden helyszínt dugulás mentesen hagyjunk el. Egy magas nyomású Woma kombi csatorna tisztító elsöpri a legmakacsabb dugulást is. Ha biztosra szeretne menni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.

WOMA Kombi csatornatisztító berendezés az egyik legjobb kétfunkciós eszköz amivel eddig találkoztunk.

Két fontos tulajdonsága, hogy szívni is tud és nagy víznyomással mosni is. A két funkció közül a nagynyomású mosás ami érdekesebb és kiemeli a WOMA Kombi csatornatisztítót a többi vetélytársak közül.

A WOMA Kombi csatornatisztító egy speciális fejjel van ellátva mely kialakításának köszönhetően könnyen előre tud haladni a vájatokban és az irányított vízsugár segítségével szinte minden szennyeződést szétmorzsol. Az irányított vízsugár hatalmas nyomást fejt ki kis helyre, és rengeteg vízmennyiséget juttat el rövid idő alatt a kellő dugulási pontra. A WOMA Kombi gép ebben tud többet mint más. Ennek a nagy erőnek azonban ára is van. Mégpedig a nagy vízigény. Mivel a WOMA Kombi nagy víznyomással dolgozik, így a viszonylag nagyobb vízfelhasználás elkerülhetetlen.

A WOMA Kombi csatornatisztító berendezést minden esetben csak szakember végezheti.

Maga a csatornatisztítás is egy képzett szakembert igényel, de WOMA Kombi csatornatisztító a tulajdonságait tekintve még nagyobb hozzáértést igényel.  A különösen nagy nyomás révén hatalmas erő keletkezik amit kordában kell tartani, és irányítani is kell. A nem megfelelő kezekben komoly károk is keletkezhetnek, de akár személyi sérülés is. Kollégáink minden képzést megkapnak mielőtt dolgoznának nálunk. Folyamatos az oktatásuk és továbbképzésük is, hogy munkájukat a legnagyobb szakértelemmel, és odafigyeléssel tudják végezni megrendelőink részére.

Munkánkra mindig igényesek vagyunk, és környezetünk tisztaságára is odafigyelünk. Szakértelmünknek és több éves szakmai múltunknak köszönhetően minden gondot megoldunk WOMA Kombi csatornatisztító gépünkkel. Keressen bennünket bizalommal, nem fog csalódni bennünk!