WOMA kombi csatorna tisztító

Szennyvízcsatorna tisztítás WOMA Kombi

A lakáson belül kialakult dugulás borzasztó bosszantó tud lenni. De nem csak a bel- hanem a kültéri dugulás is ugyan olyan létező probléma, amit gyorsan kell kezelni. A csatorna elvezető rendszerek hibátlan működése az őszi, és a téli időszakban nagyon fontos. Ezért erdemes időben felmérni a csövek állapotát és a végére járni a rendellenességeknek. Továbbá figyelni kell arra, hogy folyamatosan ellenőrizzük és taszítsuk a rácsokat. Ha kell hívjunk segítséget! Hívjon szakembert! Hívjon minket! Magas nyomású Woma kombi csatorna tisztítással a dugulás elhárítható.

Cégünk vállalja önkormányzatok szennyvíz, – és csapadékcsatorna hálózatainak tisztítását professzionális berendezésekkel. Amennyiben megrendelőink kérik, helyszíni felmérést is végzünk. A felmérés során szemügyre vesszük a csővezetékek állapotát, a szennyezettség fokát és átmérőjét. Ennek ismeretében készítünk árajánlatot.

A költségek magukban foglalják a csatornába benőtt hajszál gyökérzet eltávolítását, melyet speciális tisztítófejjel végzünk el. Vállaljuk továbbá lapos tetők csapadékvíz elvezetőjének tisztítását, nyílt árkok és átereszek tisztítását speciális Woma kombi csatorna tisztító berendezésekkel.

Mielőtt belefognánk a csatorna tisztításba

A csatornákat mesterségesen létesítették szennyvíz, a belvíz és az üzemi víz elvezetésének céljából. Azért fontos számunkra az tisztítása, mert a csatornázás fontos része a gazdálkodásnak. A felszín feletti és alatti vizeket is tisztán kell tartani, főleg, ha ivóvíz ellátásról van szó. A legjobb megoldás, ha a vízellátást és a szennyvízcsatornázást egyesített rendszerrel végezzük. Ez a főgyűjtőcsatornába folyik le. Régen szabadon engedték a nyílt vízbe, ma már viszont hozzá értő szakemberek végzik ezt a munkát.

Mi a szerepe a Woma kombi csatorna tisztítónak?

Sokaknak okoz időről-időre bosszúságot, ám nem tudják elképzelni, hogy hogyan működik a csatornatisztítása. A Woma kombi csatorna tisztító segítséget nyújt a duguláselhárítás területén. Ennek két fajtája létezik. Az egyik csupán pár órán át működik, ideiglenesen elháríthatjuk vele a problémát. A víznyomás nem túl erőteljes, mert a motor csak egy fázisú. Ha valaki igazán jó segítéséget szeretne, akkor célszerű benzines vagy diesel Woma kombi csatornatisztítót alkalmazni. Ezeknek a nyomása már kielégítő, és megbirkózik bármilyen akadállyal.

Cégünk szakemberei gyorsan és szakszerűen hárítják el a dugulást, hogy ügyfeleinket a lehető legkevesebb kellemetlenség érje. Segítünk orvosolni a dugulás okozta problémákat, forduljon hozzánk bizalommal.

WOMA kombi csatorna tisztító a megoldás kulcsa

Ezt a speciális csatorna tisztító módszert elsősorban akkor, kell alkalmazni, ha kifejezetten erőteljes a dugulás. Minél rosszabb a helyzet annál nagyobb a valószínűsége, hogy Woma kombi csatorna tisztító kerül előtérbe, hiszen a nagy teljesítménynek és a direkt erre a célra kifejlesztett konstrukciónak köszönhetően effektív segítséget nyújt. Fontos az alapos tisztítás, így elkerülve az újabb dugulást. A makacs lerakódáshoz ideális lehetőség a Woma csatorna tisztító. Ne várjunk az utolsó pillanatig. A dugulásnak nincs meg az ideális ideje. A lefolyó eldugulásának eredménye az, hogy hátráltatja a munkát, megáll az élet, és nem lehet haladni a feladatokkal, ez pedig különösen nagy problémát okozhat a vendéglátásban.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha csatorna tisztításra van szüksége! A legmodernebb technológia áll a rendelkezésünkre. Mindig a leghatékonyabb gépeket használjuk, azért, hogy minden helyszínt dugulás mentesen hagyjunk el. Egy magas nyomású Woma kombi csatorna tisztító elsöpri a legmakacsabb dugulást is. Ha biztosra szeretne menni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén.