Zsírfogó tisztítás

Zsírfogó tisztítás

Zsírfogó tisztítás, rendszeres karbantartása nagyon fontos a hatékony működéshez.

Függetlenül attól, hogy egy szabadon álló, pincébe, alagsorba helyezett gépről, vagy egy terepszint alatti gépről beszélünk. A zsírfogó tisztító berendezés beüzemelése előtt fel kell mérni, hogy annak teljesítménye, kapacitása elegendő lesz e az adott munka elvégzésére. Gyakran elkövetik azt a hibát méretezésnél, hogy például egy új étteremnél a forgalmat alábecsülik. A tulajdonosok ami érthető szeretnének minél kevesebb befektetéssel, minél rövidebb idő alatt nagy profitra szert tenni.

A kezdeti spórolás gyakran a zsírfogó berendezés kiválasztásánál is látszik. Az elején lehet, hogy ez okos döntésnek bizonyult mindaddig míg a zsírfogó tisztítás esedékessége gyakoribb nem lesz mint azt az elején megbecsülték. A baj akkor van, ha nem figyelünk oda a zsírfogó tisztításra akkor amikor valóban kell. A környezetvédelmi szabályok megszegéséért súlyos bírságokat szabnak ki, és kimondatlan tény az is,hogy akinél sűrűn találnak szabálytalanságot azt sűrűbben is fogják ellenőrizni, élve a feltételezéssel, hogy van más szabálytalanság is.

Zsírfogó tisztítás gyakoriságának meghatározása nem egyszeri feladat.

A kezdeti megbecslést időről időre ellenőrizni kell, és a zsírfogó tisztítás beütemezését ennek megfelelően kell meghatározni. A zsírfogó berendezés logikus, és egyszerű felépítése minden esetben csak akkor működik megfelelően, ha a leválasztott zsír, és a tartály alján lévő leült iszap mértéke nem haladja meg az előírt mennyiséget. Mi azt javasoljuk, hogy mielőtt beruháznának egy zsírfogó berendezésbe jól gondolják át, hogy milyet választanak, és hagyatkozzanak a kivitelezőre és szakértelmére. Amennyiben ez nincs megfelelően és időben tisztítva akkor nem fog megfelelően működni. Nagyon fontos a rendszeres zsírfogó tisztítás. A környezetvédelem fontos szerepet tölt be életünkben, és mindenki számára az élhető jövőt jelenti.

Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek a zsírfogó tisztítás területén. Hatékonyan, gyorsan, és tisztán dolgoznak.