Konyhai zsírfogó tisztítás

Konyhában főzni, sütni igen kellemes. Megenni a friss, finom, ízletes ebédet vagy vacsorát még kellemesebb.

De mi történik akkor, ha a konyhai zsírfogó tisztításról kell szót ejtenünk? Igen, ettől a kérdéstől valószínű, hogy minden kisebb és nagyobb konyhában dolgozó személy kétségbeesne, és többségük pontosan nem is tudná, hogy mit takar ez a folyamat. Ez pedig okozhatja a legnagyobb problémát, hiszen a konyhai zsírfogó tisztítás mai napunk egyik legfontosabb elvégzendő és tisztítandó területe! Ha természetünkre gondolunk és unokáinkra, akkor, a környezetszennyezés miatt szükséges minél gyakrabban a konyhai zsírfogó tisztítását elvégezni. Ha a pénztárcánkat is szeretnénk az elméletbe beépíteni, akkor pedig a csatornabírság elkerülése érdekében az előforduló zsír-iszap hulladék miatt szükséges elvégeznünk a tisztítást.

Nagyon fontos, hogy ezt a területet kiemeljük, hiszen itt élelmiszer előállításából és feldolgozásából származó folyékony hulladékok keletkezéséről és helyén történő kezeléséből származó iszapról beszélünk, melynek természetbe kerülése jelentős környezeti károkat okozhat. Minden olyan személynek vagy vállalatnak, aki rendelkezik, ezzel a tartállyal ismeri kell a működését. A zsírleválasztó, zsírfogó egy olyan tartály, ahol a bevezetett szennyvízből az áramlás lassulása miatt kiválik a zsír és az iszap. A könnyebb súlyú zsíros szennyeződések felcsúsznak a víz felszínére, a szilárd iszap pedig leülepszik a szerkezet aljára. Ahhoz, hogy a gép működését a nap minden órájában tökéletesen biztosítani tudja a tulajdonos mindig el kell végezni a kötelező konyhai zsírfogó tisztítást.

Cégünk a konyhai zsírfogó tisztítás szolgáltatásban is áll a rendelkezésre legyen az ország bármelyik pontján a megrendelés!

Közel 20 éves szakmai tapasztalat!