Szennyvízátemelő tisztítás

Mielőtt szennyvízátemelő tisztítás előnyeit soroljuk fel

említsük meg, hogy mi is az a szennyvízátemelő berendezés, amit pontosan tisztítani kell! Ezt a fajta berendezést ott használják, ahol a szennyvíz keletkezik és a közcsatorna közti szintkülönbséget szeretnék leküzdeni a tulajdonok. Ahhoz, hogy munkatársaink sikeresen a szintkülönbséget leküzdjék a szennyvizet a megfelelő elfolyás érdekében magasabbra szükséges emelni. A műtárgyak így könnyen megvédik a szennyvíz közcsatornából történő visszatorlódásától is az épületeket. És akkor most térjünk rá a szennyvízátemelő tisztításra! Elengedhetetlen a szennyvízátemelő berendezések professzionális működéséhez és a meghibásodások kiküszöböléséhez a berendezések rendszeres karbantartása, azaz a szennyvízátemelő tisztítások. A pontos kialakítás ellenére minden szennyvízátemelő típusnál rendszeresen képződnek holtterek a csapadékvíz valamint a szennyvízátemelőkben. Ezeken a területek nagyobb méretű kiülepedések is felléphetnek. Ha ez a probléma felmerül a szivattyú és tartozékai is jelentősen sérülhetnek.

Hogy miért érdemes a cégünk által kialakított szennyvízátemelő tisztítási módszert igénybe venni?

  • A leülepedett iszapot speciális mély szívó berendezéseink segítségével akár 10 méteres mélységből is ki tudjuk termelni.
  • A szennyvízátemelő tisztítás után természetesen a hulladékot el is szállítjuk.
  • Szolgáltatásunkat országszerte bárhol vállaljuk.
  • Professzionálisan szakképzett kollégáink állnak a rendelkezésére.
  • Folyamatos kedvező árak biztosítása.
  • Nem csak a speciális szennyvízátemelő tisztításban tudnak kollégáink segíteni, vállalunk még például: csatornatisztítást, dugulás elhárítást, szennyvízhálózat tisztítást. Vagy bonyolultabb folyamatokat: víztorony tisztítást, víztározó tisztítást vagy konyhai zsírfogó tisztítást.
  • Közel 20 éves szakmai tapasztalat!